Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων

Ανταλλαγές προϊόντων
Στην περίπτωση που αγοράσατε ένα προϊόν και δεν σας αρέσει και επιθυμείτε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ανταλλάσσουμε όλα τα προϊόντα σε αχρησιμοποίητη κατάσταση και με την αρχική τους συσκευασία.
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, σας παρέχουμε ευχαρίστως το δικαίωμα της ανταλλαγής του προϊόντος εντός 14 ημερών ξεκινώντας από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.
Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ακόλουθοι κανόνες πρέπει να ισχύουν για το προϊόν(ντα) που θα θέλατε να ανταλλάξετε.
1. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί αχρησιμοποίητο με όλη την αρχική συσκευασία ακόμα και με όλες τις ετικέτες και σφραγίδες γνησιότητας που επισυνάπτονται από τον κατασκευαστή.
2. Όλα τα αιτήματα για ανταλλαγή προϊόντων ελέγχονται με πολύ μεγάλη προσοχή κατά την άφιξη τους και δεν θα εγκρίνονται εάν το προϊόν(ντα) δεν είναι στην αρχική του κατάσταση όπως σας το στείλαμε.
3. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι το προϊόν(ντα) που θα μας επιστρέψετε μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών θα πρέπει να έχετε κρατήσει το αποδεικτικό αποστολής. Παρακαλούμε να εξασφαλίσετε την καλύτερη συσκευασία και πιο σίγουρη μέθοδο αποστολής των προϊόντων.
4. Επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής του προϊόντος(ων) από την εταιρεία ταχυμεταφορών και γίνεται με δική σας ευθύνη.
5. Μην επιστρέψετε το προϊόν σας(ντα) χωρίς πρώτα να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Εμείς θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την ανταλλαγή.
6. Σημειώστε ότι για λόγους αποφυγής καταχρήσεων αλλά και για διευκόλυνση των διαδικασιών δεν μπορείτε να προβείτε σε ανταλλαγή προϊόντος για δεύτερη φορά για την ίδια παραγγελία.

 

 


Επιστροφές προϊόντων
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει πλήρη επιστροφή για το προϊόν(ντα) σε αχρησιμοποίητη κατάσταση και με την αρχική του συσκευασία. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, σας παρέχουμε ευχαρίστως το δικαίωμα της επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών ξεκινώντας από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ακόλουθοι κανόνες πρέπει να ισχύουν για το προϊόν(ντα) που θα θέλατε να επιστρέψετε.
1. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί αχρησιμοποίητο με όλη την αρχική συσκευασία ακόμα και με όλες τις ετικέτες και σφραγίδες γνησιότητας που επισυνάπτονται από τον κατασκευαστή.
2. Όλα τα αιτήματα για επιστροφή προϊόντων ελέγχονται με πολύ μεγάλη προσοχή κατά την άφιξη τους και δεν θα εγκρίνονται εάν το προϊόν(ντα) δεν είναι στην αρχική του κατάσταση όπως σας το στείλαμε.
3. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι το προϊόν(ντα) που θα μας επιστρέψετε μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών θα πρέπει να έχετε κρατήσει το αποδεικτικό αποστολής. Δεν δεχόμαστε την ευθύνη για οποιοιδήποτε προϊόν(ντα) που έχουν υποστεί ζημιά κατά την διάρκεια της διαδικασίας ανταλλαγής κατά την μεταφορά τους από την ταχυμεταφορική εταιρεία. Παρακαλούμε να εξασφαλίσετε την καλύτερη συσκευασία και πιο σίγουρη μέθοδο αποστολής.
4. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής του προϊόντος από την εταιρία ταχυμεταφορών και γίνεται με δική σας ευθύνη.
5. Μην επιστρέψετε το προϊόν(ντα) χωρίς πρώτα να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Εμείς θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιστροφή.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.
Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για επιστροφή προϊόντων συμπληρώνετε τη Φόρμα Υπαναχώρησης και μας την στέλνετε μέσω email στη διέυθυνση oroexpertgr@gmail.com ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

"ΧΡΥΣΟΛΙΘΟΣ" Αγίας Παρασκευής 21, Χαλάνδρι, ΤΚ:15234